To Facebook αναβαθμίζει τα Groups

Το Facebook αναβάθμισε  τα Groups με νέα  χαρακτηριστικά έτσι ώστε να γίνουν ένα καλύτερο μέρος για να μοιράζεσαι πράγματα με λίγα άτομα. Μετά την επίσημη παρουσίασή τους τον Οκτώβριο και αφού είδαμε group chat, e-mail lists, tagging σε φωτογραφίες και document sharing πάμε ένα βήμα παραπέρα.
Βέβαια οι αλλαγές αυτές και το rollout που έχει γίνει έχουν σαν αποτέλεσμα η υπηρεσία να σέρνεται τις τελευταίες ώρες, να υπολειτουργεί και γενικά να σπάει νεύρα. Μπορεί να δείτε notifications για περιεχόμενο που δε θα εμφανίζεται πουθενά. Μπορεί να εμφανιστεί κάτι και στο επόμενο refresh να μην υπάρχει.
Όπως και να έχει τα νέα χαρακτηριστικά είναι:
Admin Control. Ο Group admin έχει την δυνατότητα να διατηρήσει το προνόμιο της αποδοχής νέων μελών.
Questions. Τις είδαμε στα Pages και το wall, τώρα περνούν και μέσα στα Groups.

Photo Albums. Τα μέλη πλέον σε ένα γκρουπ μπορούν να μοιραστούν ολόκληρα albums μεταξύ τους.
Group Search. Όπως και στο gmail θα μπορείς μέσα στην επόμενη βδομάδα (το rollout αυτού του χαρακτηριστικού θα αργήσει λίγο) να ψάχνεις για περιεχόμενο.
Πώς σας φαίνονται τα νέα χαρακτηριστικά; Χρησιμοποιείτε τα Facebook Groups;http://liveplace.gr/internet-services/to-facebook-groups

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας ή τις ιδέες σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημοσιεύσουμε μια εκδήλωση, ένα δελτίο τύπου ή ένα άρθρο σας , να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail