Συστατικά
- 6 κολοκυθάκια
- 2 μεσαίες πατάτες
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- Άνηθος
- Δύοσμος
- 2 κουταλιές λάδι
- Φρυγανιά τριμμένη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες
- Βράζετε τα κολοκυθάκια και τις πατάτες.
- Μετά τα πιέζετε με ένα πιρούνι μέχρι να λιώσουν.
- Τα αφήνετε να κρυώσουν.
- Βάζετε σε ένα μπωλ τις πατάτες, τα κολοκυθάκια, τα κρεμμύδια, τα μυρωδικά ,το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύετε.
- Μετά ρίχνετε φρυγανιά τόση ποσότητα μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά και να σφύξει το μείγμα.
- Πλάθετε τους κολοκυθοκεφτέδες.
- Προθερμαίνετε τον φόυρνο στους 200 β.
- Βάζετε λαδόκολλα στο ταψί και τους ψήνεται μέχρι να ροδίσουν στους 150 β.
Διαβάστε περισότερα: Κολοκυθοκεφτέδες νηστίσιμοι στο φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας ή τις ιδέες σας.