ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
½ πακέτο φύλλα κρούστας
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 αβγό
1 κεσεδάκι γιαούρτι, πλήρες
1 κ.σ. κάππαρη
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
Σε βουτυρωμένη ταρτιέρα PavoniCROSTATA28 εκ. βάζουμε τα φύλλα κρούστας,
κόβουμε ότι περισσεύει και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Στραγγίζουμε τον τόνο και ανακατεύουμε με τη κουτάλα σιλικόνης PavoniCOOKY με τα υπόλοιπα υλικά , με προσοχή να μη λιώσουν τα ντοματίνια.
Ρίχνουμε το μείγμα στην ταρτιέρα Pavoni Crostata και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά.
INFO
½ πακέτο φύλλα κρούστας
1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 αβγό
1 κεσεδάκι γιαούρτι, πλήρες
1 κ.σ. κάππαρη
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
Σε βουτυρωμένη ταρτιέρα PavoniCROSTATA28 εκ. βάζουμε τα φύλλα κρούστας,
κόβουμε ότι περισσεύει και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Στραγγίζουμε τον τόνο και ανακατεύουμε με τη κουτάλα σιλικόνης PavoniCOOKY με τα υπόλοιπα υλικά , με προσοχή να μη λιώσουν τα ντοματίνια.
Ρίχνουμε το μείγμα στην ταρτιέρα Pavoni Crostata και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά.
INFO
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας ή τις ιδέες σας.