Αυτοί είναι οι νεκροί αστυνομικοί ηλικίας 22 και 23 ετών !

Δύο εκ των τεσσάρων, ηλικίας 22 και 23 ετών, υπέκυψαν στα τραύματά τους, οι άλλοι δύο νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας...
 
Ειδικός Φρουρός : Ευαγγελίδης Ιωάννης, 23 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 19/10/2008 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.



Σκυλογιάννης Γεώργιος, 22 ετών, κατετάγη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας την 01/07/2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής.


Δύο νεαροί αστυνομικοί έπεσαν απόψε νεκροί από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών, που έστησαν ενέδρα εναντίον της... ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη.
Νεκροί είναι ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, και ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών, ενώ άλλοι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στην αιματηρή επίθεση νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής διέκοψε το ταξίδι του στην Τουρκία και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστη περιοχή, την ώρα που ήταν ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας ή τις ιδέες σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημοσιεύσουμε μια εκδήλωση, ένα δελτίο τύπου ή ένα άρθρο σας , να διαφημιστείτε δωρεάν στα 125X125 banner μας στείλτε μας e-mail